Vind je het leuk om in een klein en bevlogen team te komen werken waarin je jezelf kan ontwikkelen met mogelijkheden om te groeien, dan zijn wij op zoek naar jou.

Bus Natuursteen B.V. is al generaties lang een begrip in Amersfoort. Kijk eens verder op deze website om een indruk van ons bedrijf te krijgen.

Wij zijn op zoek naar een (parttime of fulltime) baliemedewerker/verkoper (m/v) voor minimaal 20 uur per week.

Wegens verhuizing van één van onze collega’s komt deze leuke baan vrij. Aangezien het nog even duurt voordat zij ons gaat verlaten is er meer dan genoeg tijd om ingewerkt te worden. Dat is wel zo prettig!

Afwisselende baan met mogelijkheden

Wij bieden een afwisselende baan aan waarbij je het eerste aanspreekpunt bent voor klanten, zowel fysiek, telefonisch of via de mail. Afhankelijk van jouw opleiding en ervaring zullen de werkzaamheden bestaan uit o.a. verkoop, verwerken van offertes en orders en administratie. Het is een baan waarbij je jezelf kunt ontwikkelen en kunt groeien door taken naar je toe te trekken. Dit zijn bijvoorbeeld werkzaamheden op het gebied van marketing of ICT. Wij vragen een werk- en denkvermogen op minimaal MBO niveau.

Graf- en natuursteenwerken

Wij zijn een allround natuursteenbedrijf dat op diverse gebieden actief is van grafwerk tot exclusieve natuursteenverwerking in o.a. woningen en winkels. Wij vallen onder de cao afbouw-natuursteen en hechten hier veel waarde aan.

Werktijden maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur. Werkdagen zijn in overleg nader te bepalen.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in onze vacature, mail ons dan op hildebus@bus-natuursteen.nl of bel ons op 033 4613109. Wij van Bus Natuursteen B.V. kijken uit naar jouw reactie.