NATUURSTEEN TAFELS EN VENSTERBANKEN

Graniet of Belgisch Hardsteen tafels

Bij Bus Natuursteen kunt u terecht voor natuurstenen tafels in vele soorten, maten en afwerkingen. Natuurstenen tafels zijn geliefd voor buiten op het terras maar natuurstenen tafels worden ook steeds meer in het interieur toegepast.

Bij de aanschaf van tuinmeubelen willen mensen vaak een duurzaam maar ook sfeervol of stijlvol product. In praktijk blijken veel materialen dan toch niet aan de eisen te voldoen. Natuurstenen tuinmeubelen zijn vaak de beste en zeker meest duurzame optie.

Graniet of Belgisch Hardsteen tafels voor uw interieur of kantoor

Langzaam maar zeker is er steeds meer vraag naar natuurstenen tafels in het interieur. Zowel zakelijk als privé. Bij liefhebbers van een modern, strak interieur zal een natuurstenen tafel bijzonder op zijn plek zijn.

Ook in kantoorpanden wordt veel gebruik gemaakt van natuurstenen tafels. Vergaderruimtes of receptieruimtes, het is altijd stijlvol binnenkomen met natuursteen.

Hieronder ziet u een aantal toepassingen van natuurstenen tafels in uw eigen interieur en in kantoor of receptieruimtes.

Vensterbank van natuursteen

Voor natuurstenen vensterbanken binnen maken wij veelal gebruik van de steensoort Laperto, in een mooie beige naturel tint. Dit is een steensoort die zeker in vergelijking met Travertin van uitstekende kwaliteit is.

Desgewenst kunt u uw eigen vensterbank uitzoeken uit onze voorraad. Mocht het een maat zijn die net wat afwijkt kunnen wij de vensterbank in onze productiehal voor u op maat zagen. Raamdorpels worden voor het merendeel gemaakt van Belgisch Hardsteen.

Uiteraard kunnen vensterbanken of raamdorpels van natuursteen ook van andere steensoorten gemaakt worden.