GRAFSTENEN IN NIJKERK EN HOEVELAKEN

Begraafplaatsen met grafstenen in Nijkerk en Hoevelaken

Bus Natuursteen plaatst grafmonumenten en grafstenen in Nijkerk en Hoevelaken. De gemeente Nijkerk heeft drie algemene begraafplaatsen: Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken. Ook zijn er in de gemeente Nijkerk een Rooms-Katholieke en een Joodse begraafplaats. Deze vallen niet onder de gemeente.

De gemeente Nijkerk geeft u graag zo veel mogelijk gelegenheid om uw wensen bij het ontwerp in te vullen. Wij kunnen u informeren over wat er mogelijk is. Over het algemeen moet u wel binnen de maten 100 (b) x 200 cm (l) blijven voor een liggend gedeelte en 100 (h) x 100 cm (b) voor het staande gedeelte. Algemene graven, kindergraven en de graven op de begraafplaats in Hoevelaken hebben afwijkende maten voor wat betreft de grafbedekking. Voor de beplanting geldt een maximale hoogte: namelijk 1 meter. De beplanting mag aan de zijkant van het graf niet uitsteken.

MEER INFO
Bus Natuursteen B.V. | Grafstenen Nijkerk & Hoevelaken
Bus Natuursteen B.V. | Grafstenen Nijkerk & Hoevelaken
Bus Natuursteen | Paradiso steen met gepolijste rand
Bus Natuursteen | Emerald green blad model
Bus Natuursteen | Metallic green
Bus Natuursteen | Kuifje
Bus Natuursteen | Whiskont white
Bus Natuursteen | Amadeus

Verschillende grafmonumenten en grafstenen

Op de pagina Voorbeelden van grafstenen staan vele soorten grafstenen en grafmonumenten uit onze uitgebreide collectie. Al deze grafmonumenten kunnen uiteraard geplaatst worden op de begraafplaatsen in Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken.

Ben u zich aan het oriënteren voor een grafmonument voor één van de begraafplaatsen in de gemeente Nijkerk? Deze website geeft u al een goed beeld van de mogelijkheden en de verschillende soorten grafstenen en grafmonumenten die wij kunnen leveren. Natuurlijk kunt u in onze showroom de modellen en materialen in het echt zien.

Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij u informeren over de vele mogelijkheden, zoals het persoonlijk ontwerpen van een grafmonument. Neem contact met ons op voor meer informatie.

NEEM CONTACT OP