GLAZEN GRAFMONUMENTEN MET EEN EIGEN UNIEKE UITSTRALING

Grafmonumenten krijgen steeds meer een eigen, unieke uitstraling. Opvallend is het toenemende gebruik van glas. Wij hebben in onze showroom diverse mooie glazen grafmonumenten opgesteld, zodat u een goed beeld krijgt van wat er mogelijk is op het gebied van glazen grafstenen.

Meer weten? Neem contact op!

Glas geeft persoonlijke kleur aan het grafmonument

Naast natuursteen zie je veel cortenstaal, hout, rvs en glas. Of een combinatie van materiaalsoorten. Glas vormt een perfecte materiaalsoort om een persoonlijke touch aan een grafmonument te geven en een herinnering van onschatbare waarde te creëren. Buigen, lakken, smelten, lasergraveren, glasfusen (het versmelten van stukken glas van verschillende kleuren waardoor een diepere glans ontstaat). Andere technieken geven glas een ‘bruisend’ karakter door het inblazen van lucht. Alles kan. Een tekst, foto, schildering, handafdruk en zelfs een persoonlijke tekening kan toegevoegd worden. Dankzij de transparantie van het glas wordt de boodschap zichtbaarder en leesbaarder en daardoor nog persoonlijker. Hierdoor gebruiken we glas ook vaak voor kindergrafmonumenten.

Glazen grafmonumenten | Bus Natuursteen
Glazen grafmonument vlinder

Glazen grafmonument: sterk en duurzaam

De bijna twee centimeter dikke platen die wij in de glazen grafmonumenten verwerken, bieden sterkte en duurzaamheid. Het diamant- en composietglas dat wij toepassen heeft zijn kracht al meer dan bewezen. Liggende glasdelen zijn extra verhard zodat ze nagenoeg onbreekbaar zijn. De kleuren behouden ook na vele, vele jaren hun eigen diepe glans. Een glazen monument is een uitstekend alternatief voor een natuursteen grafsteen.

Van het glasatelier waar wij mee samenwerken zijn op begraafplaatsen in heel Nederland honderden monumenten te bewonderen.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze showroom. Overtuig u van de schoonheid, veelzijdigheid en duurzaamheid van glazen grafmonumenten. U zult verrast zijn wat er allemaal mogelijk is.

MAAK AFSPRAAK

Uw wensen gerealiseerd in glas

Bij uw bezoek aan onze showroom wordt u verrast door de vele uiteenlopende kleuren, vormen en uitingen van onze glazen monumenten.
Als u langskomt in de showroom bespreken wij graag uw wensen: er is heel veel mogelijk. Wij luisteren aandachtig naar uw ideeën en adviseren u graag vanuit onze ervaring en expertise. Vervolgens geven wij, in overleg met ons glasatelier, een perfecte invulling van uw behoefte met betrekking tot het glazen monument.

Glazen grafmonument foto

Voorbeelden glazen grafmonumenten

*) Namen en data zijn gefingeerd

Wilt u meer informatie over onze glazen monumenten? Wilt u uw wensen bespreken? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem contact op!

Wilt u meer informatie over onze glazen monumenten? Wilt u uw wensen bespreken? Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem contact op!