GRAFSTEEN ONLINE BESTELLEN

Online grafsteen bestellen

Bij Bus Natuursteen is het ook mogelijk om een grafsteen online te bestellen. Hoewel de meeste mensen toch nog steeds behoefte hebben aan onze pensoonlijke en professionele begeleiding, en waar wij persoonlijk ook de voorkeur aan geven, merken we toch dat er een vraag is om online een grafsteen te kunnen bestellen. Natuurlijk willen wij ook in deze behoefte kunnen voorzien.

Een grafsteen online bestellen. Hoe gaat dat?

Wanneer u er voor kiest om online een grafsteen te kopen dan kan dat telefonisch of via de mail. Wij kunnen desgewenst samen alle details met u doornemen of u stuurt alle gegegens via de mail naar ons toe. Op dit moment hebben wij enkele grafstenen in de aanbieding. Kijkt u hier naar de volgende modellen.

Om een grafsteen online te kopen hebben wij de volgende informatie nodig

  • Uw volledige naam en adresgegevens. Telefoonnummer en e-mailadres.
  • Wat zijn uw wensen betreffende de grafsteen? Denk aan materiaal, vorm of andere specifieke wensen.
  • De tekst die u op de grafsteen wilt hebben.
  • Op welke begraafplaats gaat de grafsteen geplaatst worden.

Enkele tips om aan te denken voor het bestellen van de grafsteen

De letterplaat. De letterplaat is het staande deel van het grafmonument, daar waar of de gravering of de belettering komt te staan. Denk goed na over wat u mooi vind en wat duurzaam is.

De afdekplaat. De afdekplaat, het langwerpige, liggende deel van het grafmonument. U kunt kiezen voor wel of geen afdekplaat. Wilt u geen afdekplaat dan kunt u bijvoorbeeld kiezen voor stapstenen, grind of planten.

Accessoires. Denk bij accessoires bijvoorbeeld aan grafkaarsen, natuurstenen vazen of bv. porseleinen foto’s.

Offerte en ontwerp grafsteen

Naar aanleiding van de gegevens die ons doorgeeft maken wij een ontwerp met de gewenste tekst. Vervolgens maken wij een offerte die naar u wordt toe gezonden. Hierin staan alle gegevens opgenomen di voor u van belang kunnen zijn. U kunt de offerte in alle rust thuis doornemen en desgewenst kunnen er op uw verzoek dan nog wijzigingen doorgevoerd worden.

Bus Natuursteen B.V. | Wat kost een grafsteen?