INGELEGDE DEUREN MET NATUURSTEEN

Bij Bus Natuursteen is het door de huidige technologie mogelijk om (kast)deuren in te leggen met natuursteen. Dit is een uniek concept dat we u bij Bus Natuursteen aanbieden. Door de houten kastdeurtjes of kantoordeuren in te leggen met natuursteen ontstaat er een stijlvolle en unieke uitstraling. Prachtig voor in de keuken, badkamer of op kantoor. Hout en natuursteen zijn beide natuurlijke materialen die perfect combineren.

Kastdeuren met natuursteen

U ziet het zich al voor u: een luxe keuken met een prachtig natuurstenen aanrechtblad en bijpassende keukendeurtjes. Een aanrechtblad dat niet alleen mooi is, maar ook heel praktisch. Nu is het ook mogelijk om het natuursteen van het aanrechtblad terug te laten komen in de kastdeuren. Een mooie pure uitstraling met de warmte van hout en de charme van het natuursteen. Niet alleen in de keuken, maar ook in de badkamer is deze combinatie mogelijk. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Deuren met exclusieve uitstraling

Kastdeuren ingelegd met natuursteen geven een warm maar toch stijlvol geheel. Ook uitermate geschikt voor kantoordeuren. Ingelegde deuren geven een exclusieve uitstraling. Daarnaast is het bijzonder makkelijk schoon te houden.

Hieronder ziet u een aantal voorbeelden van de mogelijkheden. Bij een woonhuis in Putten is er voor de keukendeurtjes gekozen voor ingelegd natuursteen in dezelfde stijl als het aanrechtblad. Het dooraderde natuursteen gaat hier mooi samen met het donkere hout.

Bus Natuursteen levert natuursteen voor allerlei bouw en interieurproducten, zoals aanrechtbladen, vensterbanken, wastafels of complete badkamermeubels. Natuursteen is door zijn natuurlijke karakter een uniek product met een luxe en chique uitstraling.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of een offerte, neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Voorbeelden van ingelegde deuren met natuursteen