AANBIEDINGEN GRAFWERK

Regelmatig hebben wij aanbiedingen van grafwerk. Dit zijn eenmalige aanbiedingen van grafstenen of grafmonumenten. De prijzen zijn inclusief BTW en staan onder de afbeelding. Mocht u hierin interesse hebben, neem dan contact met ons op!

Naast deze eenmalige aanbiedingen hebben wij ook een assortiment goedkope grafstenen, waar u kunt kiezen tussen granieten grafstenen in vier verschillende kleuren en uitvoeringen.

NEEM CONTACT OP

Overzicht van onze aanbiedingen grafwerk

Aanbiedingen grafwerk vrouw | Bus Natuursteen

Monument met vrouw van € 4500,- voor € 3500,-

Aanbiedingen grafwerk

VERKOCHT
Monument in 2 delen met zon en zonnestralen € 750,-

Aanbiedingen grafwerk zonnebloem | Bus Natuursteen

Monument met zonnebloemen
van € 1150,- voor € 900,-

Aanbiedingen grafwerk saxofoon | Bus Natuursteen

Monument met saxofoon € 1100,-

Aanbiedingen grafwerk

VERKOCHT
Monument levensboom € 900,-

Aanbiedingen grafwerk

VERKOCHT
Impala en Himalayan golfmodel

Verschillende grafstenen en grafmonumenten

Wij hebben een uitgebreide collectie grafstenen en grafmonumenten die wij voor u plaatsen op de door u gekozen begraafplaats. Wij plaatsen namelijk niet alleen in Amersfoort, maar bijvoorbeeld ook op begraafplaatsen in Bunschoten-Spakenburg, Ermelo of Putten. We houden er rekening mee dat de afmetingen en bepalingen voor grafmonumenten per begraafplaats anders zijn. Op onze website krijgt u al een goed beeld van de mogelijkheden en de verschillende soorten grafstenen en grafmonumenten die wij kunnen leveren. Natuurlijk kunt u in onze showroom de modellen en materialen in het echt zien. Wij geven u graag advies bij de keuze voor een grafsteen of grafmonument.

Wilt u een naam bijzetten of het grafmonument laten renoveren dan kunt u ook bij ons terecht. In onze eigen productiehal renoveren, graveren en laseren wij alle soorten grafstenen. Daarna plaatsen we de steen of het monument weer terug op het graf.

Tijdens een persoonlijk gesprek kunnen wij u informeren over de vele mogelijkheden, zoals het persoonlijk ontwerpen van een grafmonument. Neem contact met ons op voor meer informatie.

MAAK AFSPRAAK