STEENHOUWERS VAN VADER OP ZOON

Ons familiebedrijf is al een eeuw actief in de bewerking van natuursteen. Van vader op zoon is Bus Natuursteen B.V. uitgegroeid tot een modern bedrijf. In het jaar 2000 werd, naast de bestaande vestiging aan de Bisschopsweg, een tweede vestiging geopend in Nijkerkerveen. Inmiddels zijn de twee vestigingen samengegaan in een modern pand op het industrieterrein ‘De Isselt’ te Amersfoort. Klik hier voor onze blog over de historie.

Bus Natuursteen B.V.
Bus Natuursteen B.V. | Pand Bisschopsweg

Gespecialiseerde vakmensen en jarenlange ervaring

Met onze jarenlange ervaring staan wij u terzijde bij het realiseren van uw wensen. Wij beschikken over een aantal gespecialiseerde vakmensen, die met de aanwezige apparatuur en met handwerk graag uw ideeën vormgeven in natuursteen. Wij werken met topkwaliteit materiaal, dat voor gebruik nauwkeurig is gecontroleerd. Wij staan borg voor een uitstekende afwerking en prima service.

Zowel voor een grafmonument als voor interieurbouw bent u bij ons bedrijf altijd van harte welkom voor een vrijblijvende offerte.

Bus Natuursteen beschikt over eigen productiehal

In ons mooie pand op industrieterrein ‘De Isselt’ in Amersfoort hebben wij de beschikking over onze eigen productiehal. Wij kunnen van A tot Z zelf het natuursteen bewerken. Hiervoor maken wij gebruik van (half)geautomatiseerde apparatuur; daarnaast blijft handwerk noodzakelijk. Op ons buitenterrein bevindt zich de opslag van voorraad, materialen en grafmonumenten voor een tweede inscriptie.

Showroom natuurstenen interieur producten

Binnen hebben wij mooie showrooms gecreëerd. In de showroom voor interieurbouw kunt u onder andere aanrechtbladen, badkamers, open haarden, vloeren, hardstenen wastafels en alle mogelijke natuursteenmonsters bezichtigen. Virtueel bij ons binnenkijken? Dat kan hier: Binnenkijken bij Bus Natuursteen.

Composiet en keramiek

Ook hebben wij een display staan met composietproducten, dit is een combinatie van natuursteen met hars en quarts. Nieuw in ons assortiment zijn keramische tegels voor binnen en buiten. Verder vindt u hier de onderhoudsproducten voor natuursteen. En voor de kleintjes hebben wij zelfs een leuk kinderhoekje waar zij zich even kunnen vermaken, terwijl u zelf rustig rondkijkt.

Showroom grafstenen en grafmonumenten

Naast de interieurshowroom hebben wij een showroom op de eerste verdieping (desgewenst bereikbaar via een traplift) waar verschillende modellen grafmonumenten en urnen te bezichtigen zijn. Ook grafdecoraties, voorbeelden van lettertypes en bronzen of aluminium letters zijn hier te bezichtigen. In alle rust kunt u hier, samen met ons, uw wensen bespreken.

Bus Natuursteen B.V. | Sanitair
Bus Natuursteen B.V. | Productie
Bus Natuursteen B.V. | toonzaal grafmonumenten