AANBIEDINGEN NATUURSTEEN VOOR INTERIEUR

Regelmatig hebben wij eenmalige aanbiedingen van natuursteen voor interieur. Op dit moment zijn dat de onderstaande producten. De vloertegels en natuurstenen platen hoeven niet in zijn geheel te worden afgenomen. Ziet u producten die u graag wilt. Neem dan contact met ons op!

NEEM CONTACT OP

Overzicht van onze aanbiedingen van natuursteenproducten

aanbiedingen natuursteen voor interieur | sokkels van astir

Sokkels van Astir, 20 cm x 20 cm (b x d) en hoogtes van 25 tot 125 cm, vanaf € 40,- per stuk

natuursteen interieur | multicolour red

VERKOCHT
Circa 10 m2 Multi colour Red banen 30 cm breed wisselende lengtes € 25,- per m2

Versteend hout ter decoratie, € 300,- per stuk

Versteend hout ter decoratie, € 300,- per stuk

carrara wit marmer blad | interieur

VERKOCHT
Carrara wit marmer blad met gat t.b.v. onderbouwspoelbak en kraangat, 215 x 61 x 3 cm (l x b x d); € 375,-

Molianos tegel natuursteen | interieur

Molianos tegel, 60 x 60 x 2 cm; € 39,- per m2

voorzetschouw natuursteen voor interieur

VERKOCHT
Mooie voorzetschouw van 148 x 154 cm (h x b), € 300,-

Echte Belgisch Hardsteen toilet spoelbakjes 44,5x20x8 cm; normaal € 300,- nu voor de helft € 150,- per stuk (excl. kraan)

Echte Belgisch Hardsteen toilet spoelbakjes 44,5x20x8 cm; normaal € 300,- nu voor de helft € 150,- per stuk (excl. kraan)

Crème marfilsa tegel natuursteen

VERKOCHT
200 m2 Crème marfilsa, poly, banen 30 cm breed, wisselende lengtes, aantal lichte beschadigingen aan de hoeken, € 28,- per m2

zwerfkei | Bus Natuursteen

Mooie (sier)zwerfkei € 150,-

Verschillende toepassingen van natuursteen voor interieur

Natuursteen kan uitstekend gebruikt worden voor het vervaardigen van allerlei bouw en interieurproducten, zoals aanrechtbladen, vensterbanken, wastafels of complete badkamermeubels. Natuursteen is door zijn natuurlijke karakter een uniek product dat past in elke interieurstijl. Door de natuurlijke en luxe uitstraling van natuursteen geeft het je interieur een trendy en chique uitstraling.

Met het natuursteen Husky White hebben wij bijvoorbeeld een badkamermeubel helemaal op maat gemaakt. Maar we maakten ook traptreden, balies, een tafelblad van Emperador Marron, brievenbussen en buitenmeubilair. Vraag bij ons naar de mogelijkheden!

Ook voor aannemers, architecten en projectontwikkelaars

Bus Natuursteen B.V. levert niet alleen natuursteen op maat aan particulieren, maar ook aan aannemers, architecten en projectontwikkelaars. De toepassingen van natuursteen zijn eindeloos. Je kunt er echt alle kanten mee op. Denk ook aan gevelbekleding of balies.

Korte levertijden door eigen productiehal

Wij hebben een eigen productiehal waar wij alle producten van natuursteen op maat maken. Het voordeel hiervan is dat wij snel kunnen schakelen en korte levertijden hanteren. Onze specialisten zijn echte vakmensen met liefde voor hun werk en werken met de beste machines die vele toepassingen mogelijk maken. Zo kunnen wij de kwaliteit leveren die u van ons wenst.

MAAK AFSPRAAK