VLOEREN & DORPELS

Groot assortiment in vloeren

Bus Natuursteen heeft een groot assortiment aan natuurstenen, hardstenen en keramische vloeren. Een aantal voorbeelden van natuursteen vloeren zijn: Belgisch Hardsteen vloeren, marmeren vloeren, graniet vloeren en leisteen vloeren.

Natuursteen vloeren voor een klassieke of moderne uitstraling in uw interieur

Bus Natuursteen heeft een eigen productiehal waardoor wij de mogelijkheid hebben om aan vrijwel al uw wensen te voldoen. Wilt u een rustieke uitstraling of juist een strak interieur, bij ons bent u aan het juiste adres.

Dorpels

Voor de afwerking van een mooie natuursteen vloer, leveren wij ook dorpels. Dorpels worden meestal gemaakt van Belgisch Hardsteen. Wij maken uw dorpel op maat, zowel vlakke dorpels als dorpels met afwatering, zogenaamde onderdorpels met of zonder neuten en lekdorpels.

Onderhoud natuursteen vloeren

Een natuurstenen vloer onderhouden is gemakkelijk en niet bewerkelijk.  Het is van belang dat vooraf goed nadenkt in welke ruimte u welke natuursteen vloer zou willen hebben. Bij Bus Natuursteen denken wij u uiteraard met u mee. We hebben diverse onderhoudsproducten voor natuurstenen vloeren in ons assortiment.

Natuursteen vloeren in onze showroom in Amersfoort

In onze showroom in Amersfoort kunt u diverse natuursteen vloeren bekijken. Daarnaast kunt u eventueel ook terecht bij de importeur in Echt of Vianen voor nog veel meer mogelijkheden.

Kom eens langs bij Bus Natuursteen of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij kunnen u ook advies geven over het onderhoud van een vloer van natuursteen en leveren verscheidene onderhoudsproducten.