GRAFDECORATIES

Grafdecoraties maken van het grafmonument een mooie en persoonlijke gedenkplek. Met deze extra decoratie geeft u het monument een eigen uitstraling die past bij uw dierbare. Veel mensen kiezen voor een gedenkbeeldje met een persoonlijke betekenis, een graflantaarn of een grafdecoratievaas. Maar er zijn meer opties waar u uit kunt kiezen om het monument persoonlijker te maken. Wij helpen u graag bij uw keuze. 

NEEM CONTACT OP

Grafdecoraties in natuursteen, brons of roestvrijstaal

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan grafdecoraties zoals graflantaarns, beelden, kruizen, vazen, vogeltjes en andere ornamenten uitgevoerd in natuursteen, brons of roestvrijstaal. Kies voor een decoratie die past bij de interesses of hobby’s van uw dierbare, een favoriet dier of een hartje in de lievelingskleur. Met deze decoraties geeft u een geheel eigen karakter aan het grafmonument. U creëert zo een plek om naar terug te keren en om te blijven herdenken.

letters graveren laseren grafsteen

Foto’s op grafstenen

Steeds vaker wordt er gekozen voor foto’s op het grafmonument. Dit geeft een heel persoonlijk accent aan het monument. Deze foto’s kunnen op verschillende manieren aangebracht worden.

Door de foto uit te voeren in porselein of polyester is deze bestendig tegen vrijwel alle weersomstandigheden. Afhankelijk van uw wensen maken wij de foto in kleur, zwart/wit of sepia. De foto’s zijn leverbaar in verschillende afmetingen en vormen: rond, vierkant, hartvorm of ovaal. U kunt ervoor kiezen om de foto af te werken met bijvoorbeeld een bronzen of aluminium lijstje of een rand in wit, goud of zilver.

Met onze nieuwe lasertechniek is het nu ook mogelijk om uw foto rechtstreeks op het monument aan te brengen. Dit kan zowel gegraveerd als gelaserd worden. Niet alleen foto’s, maar ook tekeningen, symbolen of bijzondere lettertypes kunnen wij met deze techniek verwerken in het grafmonument.

Wilt u meer informatie over ons assortiment grafdecoraties en de verschillende mogelijkheden voor graveren/laseren? Neem contact met ons op.

Grafdecoraties
MAAK AFSPRAAK
BEKIJK ONZE BROCHURE