NATUURSTEEN SCHOUW OF HAARDPLATEAU

Een natuurstenen schouw is een echte sfeermaker in uw interieur. Een prachtig element met een luxe uitstraling. Van klassiek tot modern. Bij Bus Natuursteen kiest u uit een strakke of sierlijke schouw in marmer, graniet of kalkzandsteen. Afhankelijk van het materiaal wordt het natuursteen gezoet of gepolijst. Elke schouw is uniek met zijn eigen kleurschakeringen en texturen. Wij geven u graag advies. Kom langs in onze showroom.

Op maat gemaakte schouw

Klassieke schouwen, moderne schouwen, een haardplateau of haardplaat, alles is mogelijk bij Bus Natuursteen. Geef uw wensen aan ons door en uw schouw of natuurstenen plaat wordt op maat gemaakt. Wij hebben een eigen productiehal waar onze gespecialiseerde vakmensen graag uw ideeën uitwerken. Wij werken al jarenlang met natuursteen en een hoge kwaliteit van het materiaal vinden wij belangrijk.

Haardplaat of haardplateau

Bij een open haard of een houtkachel kiezen mensen vaak voor een haardplaat of haardplateau. De reden hiervoor is dat door de warmte of het spatten van het vuur de haardplaat de muur of vloer beschermt. Zeker op een houten vloer zijn brandplekken snel zichtbaar. Een natuurstenen plaat op de vloer biedt dan een oplossing. Een haardplaat of haardplateau is niet alleen functioneel maar past ook in elke interieurstijl. Er zijn vele soorten en kleuren natuursteen.

Wij leveren niet alleen natuursteen voor schouwen, maar voor allerlei bouw en interieurproducten, zoals aanrechtbladen, vensterbanken, wastafels of complete badkamermeubels. Natuursteen is door zijn natuurlijke karakter een uniek product met een luxe en chique uitstraling.

Wij geven u graag advies over de mogelijkheden met natuursteen. Maak een afspraak om in onze showroom de producten te bekijken of neem telefonisch contact met ons op!

NEEM CONTACT OP

Voorbeelden van een natuursteen schouw, haardplateau of haardplaat