NATUURSTEEN OP MAAT VOOR AL UW BOUWPROJECTEN

Bus Natuursteen B.V. levert niet alleen natuursteen op maat aan particulieren, maar ook aan aannemers, architecten en projectontwikkelaars. De toepassingen van natuursteen zijn eindeloos. Je kunt er echt alle kanten mee op. Denk aan gevelbekleding, trappen, vloeren, aanrechtbladen, vensterbanken of dorpels. Of het nu kleine projecten zijn of grote, u kunt voor alle op maat gemaakte natuursteen bij ons terecht.

Natuursteen op maat gemaakt in onze eigen productiehal

Wij hebben een eigen productiehal waar wij alle producten van natuursteen op maat maken. Het voordeel hiervan is dat wij snel kunnen schakelen en korte levertijden hanteren. Onze specialisten zijn echte vakmensen met liefde voor hun werk en werken met de beste machines die vele toepassingen mogelijk maken. Zo kunnen wij de kwaliteit leveren die u van ons wenst.

Service en begeleiding

In overleg kunnen wij projectmatig deelpartijen leveren en begeleiden wij u tijdens het bouwproces van de natuurstenen onderdelen. Wilt u weten hoe wij werken of wat wij maken? U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze productiehal.

Toepassingen van natuursteen

Op deze pagina vindt u slechts een kleine greep van hetgeen wij aan bouwprojecten kunnen bijdragen. We hebben bijvoorbeeld veel ervaring met gevelbekleding van winkels in binnen- en buitenland. Zwart granieten platen voor de gevel van de DA Drogist of het plaatsen van Saint Lauren platen voor de gevel van Cartier. Maar denk ook aan gevelplinten, schoorsteenkappen, natuurstenen trappen, wandbekleding in winkels of randen voor zwembaden. Bij een restaurant in Leidschendam hebben we baliebladen van Steel Grey geplaatst. Voor elke toepassing is er wel een passende natuursteensoort.

Wilt u informatie over wat Bus Natuursteen nog meer voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

Voorbeelden van onze bijdrage aan bouwprojecten

natuurstenen buitentrap
natuursteen balkonrand op maat
natuursteen op maat
natuursteen gevelbekleding winkelpand
natuursteen terras tuin vloer tegels
Saint Lauren natuursteen gevelbekleding Cartier