BOUW & INTERIEUR

Natuursteen kan uitstekend gebruikt worden voor het vervaardigen van allerlei bouw en interieur producten, zoals aanrechtbladen, vensterbanken, wastafels of complete badkamermeubels. Natuursteen is door zijn natuurlijke karakter een uniek product dat past in elke interieurstijl. Door de natuurlijke en luxe uitstraling van natuursteen geeft het je interieur een trendy en chique uitstraling.

Wij leveren verschillende soorten natuursteen van marmer, graniet tot Belgisch hardsteen. Elk met een eigen karakter, kleur en structuur. Geschikt voor het interieur, maar ook voor terrassen, buitentrappen of dorpels. Bij een nieuw gebouwde boerderijwoning hebben wij bijvoorbeeld diverse natuurstenen elementen gemaakt en geplaatst, zoals poerafdekkers in piramidevorm, een brievenbus, een intercomplaat, raamdorpels en lateien met het jaartal en tegels. Maar ook hebben wij bij diverse woonhuizen een Belgisch hardstenen schoorsteenkap geplaatst. Al ons natuursteen, zoals u die op onze website vindt, worden op maat gemaakt naar uw wensen en ideeën. In onze eigen productiehal. Uiteraard kunt u het materiaal zelf bij ons uitzoeken. Ook uw eigen ideeën zijn welkom.

Bekijk eens rustig de verschillende hieronder genoemde interieuritems om inspiratie en ideeën op te doen. Wilt u meer informatie over wat Bus Natuursteen voor u kan betekenen? Of wilt u een vrijblijvende offerte? Neem dan contact met ons op.

Natuurstenen bouw -en interieurproducten voor aannemers

Bus Natuursteen B.V. levert niet alleen natuursteen producten aan particulieren, maar ook aannemers, architecten en projectontwikkelaars kunnen ons benaderen voor op maatgemaakte natuurstenen bouw- en interieurproducten.

Korte levertijden door eigen productiehal

Bus Natuursteen is voor de aannemer een aantrekkelijke partner in bouwprojecten. Over het algemeen hanteren wij korte levertijden vanwege onze eigen productiehal waar wij alle natuurstenen producten voor u op maat maken. Daarnaast bieden we uiteraard een hoge service. In overleg kunnen wij projectmatig deelpartijen leveren en begeleiden wij u tijdens het bouwproces van de natuurstenen onderdelen.

Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden en oplossingen. Plan een afspraak in of neem contact met ons op om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen.

MAAK AFSPRAAK
AANBIEDINGEN INTERIEUR
Sanitair - Bus Natuursteen
Sanitair
Keuken - Bus Natuursteen
Keukenbladen
Tafels - Bus Natuursteen
Tafels en vensterbanken
Vloeren - Bus Natuursteen
Vloeren
Schouwen en haardplaten | Bus Natuursteen
Schouwen en haardplaten
Deuren - Bus Natuursteen
Deuren