NATUURSTEEN GEDENKTEKENS

Bij Bus Natuursteen kunt u terecht voor natuurstenen gedenktekens als grafmonumenten, urnen en grafdecoraties. Wij hebben een ruim assortiment. Denk aan de verschillende steensoorten, kleuren en vormen.

Kiest u liever voor een robuuste grafsteen, een glazen grafmonument of een gedenkteken met een moderne strakke afwerking? Bekijk onze voorbeelden van grafmonumenten om een beeld te krijgen van wat er mogelijk is. Ook kunt u onze informatiefolder online bekijken.

Graag adviseren wij u bij de keuze voor een passend gedenkteken.

Het kan natuurlijk ook dat u precies weet wat u wilt en dit niet op onze website kunt vinden. U zoekt een bijzonder grafmonument passend bij de wens van uw dierbare. Neem dan contact met ons op! Wij ontwerpen monumenten en grafstenen op maat.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u nog andere vragen?

NEEM CONTACT OP

VEELGESTELDE VRAGEN

Een veel gestelde vraag en logisch ook. Het is voor de meeste van ons geen onderwerp waar we ons dagelijks mee bezighouden. Voor de vragen over de kosten van grafstenen hebben we helaas geen pasklare antwoorden. De prijs van een grafsteen hangt van veel factoren af.

Ook voor goedkope grafstenen en grafmonumenten kunt u bij Bus Natuursteen terecht. U kunt deze monumenten in onze showroom of op onze website bezichtigen. U bent van harte welkom in onze showroom of neem contact met ons op.

Daarnaast hebben we regelmatig aanbiedingen voor grafwerk bij Bus Natuursteen.

Bij Bus Natuursteen is het ook mogelijk om een grafsteen online te bestellen. Hoewel de meeste mensen toch nog steeds behoefte hebben aan onze pensoonlijke en professionele begeleiding, en waar wij persoonlijk ook de voorkeur aan geven, merken we toch dat er een vraag is om online een grafsteen te kunnen bestellen. Natuurlijk willen wij ook in deze behoefte kunnen voorzien.

Er zijn heel veel mogelijkheden wat betreft grafstenen en grafmonumenten. Om ideeën op te doen kunt u de pagina Voorbeelden van grafstenen bekijken.

Heeft u na het verlies van uw huisdier ervoor gekozen om uw huisdier te laten begraven, dan kan Bus Natuursteen het gedenkteken voor uw huisdier verzorgen en plaatsen. Wij hebben verschillende modellen als voorbeeld of wij kunnen uw eigen wensen realiseren.

Bekijk onze natuurstenen gedenktekens

Grafmonument hart natuursteen
GRAFSTENEN & GRAFMONUMENTEN
Urn goud hart
URNEN
Gedenktekens
GRAFDECORATIES
FAQ items aan het laden...