NATUURSTEEN GEDENKTEKENS

Bij Bus Natuursteen kunt u terecht voor zowel grafmonumenten als urnen. Daarnaast vindt u bij ons een ruim assortiment aan grafdecoraties. Graag zouden wij u van dienst willen zijn en u adviseren bij uw keuze voor een passend gedenkteken.

Bekijk de verschillende pagina’s op deze website voor meer informatie. Ook kunt u onze informatiefolder online bekijken.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen of heeft u nog andere vragen, neem dan contact met ons op.

NEEM CONTACT OP

VEELGESTELDE VRAGEN

Een veel gestelde vraag en logisch ook. Het is voor de meeste van ons geen onderwerp waar we ons dagelijks mee bezighouden. Voor de vragen over de kosten van grafstenen hebben we helaas geen pasklare antwoorden. De prijs van een grafsteen hangt van veel factoren af… (lees verder)
Heeft u na het verlies van uw huisdier ervoor gekozen om uw huisdier te laten begraven, dan kan Bus Natuursteen het gedenkteken voor uw huisdier verzorgen en plaatsen. Wij hebben verschillende modellen als voorbeeld of wij kunnen uw eigen wensen realiseren.
Ook voor goedkope grafstenen en grafmonumenten kunt u bij Bus Natuursteen terecht. U kunt deze monumenten in onze showroom of op onze website bezichtigen. U bent van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvende offerte… (lees verder)
Bij Bus Natuursteen is het ook mogelijk om een grafsteen online te bestellen. Hoewel de meeste mensen toch nog steeds behoefte hebben aan onze pensoonlijke en professionele begeleiding, en waar wij persoonlijk ook de voorkeur aan geven, merken we toch dat er een vraag is om online een grafsteen te kunnen bestellen. Natuurlijk willen wij ook in deze behoefte kunnen voorzien… (lees verder)
We hebben een aantal vaste aanbiedingen voor grafwerk bij Bus Natuursteen. Deze zijn hier te bekijken.
GRAFSTENEN & GRAFMONUMENTEN
URNEN
GRAFDECORATIES
FAQ items aan het laden...