NIEUWE NAAM BIJZETTEN OP GRAFSTEEN

Wanneer iemand overlijdt en de wens is om in een bestaand graf bijgezet te worden, zorgen wij ervoor dat de tekst op het grafmonument wordt aangepast. Wilt u grafdecoraties toevoegen of de grafsteen direct laten renoveren, dan is dit natuurlijk mogelijk. Voor het uitvoeren van deze aanpassing volgen er een aantal stappen. Krijgen wij via u of de uitvaartverzorger de opdracht om deze stappen uit te voeren dan ziet dit er als volgt uit.

Stappen naam bijzetten of nieuwe tekst

Als eerste zullen we voor de begrafenis het monument van het graf afhalen en bij ons opslaan. Een aantal weken na de uitvaart nemen wij contact op en bespreken we samen de wensen voor de aanvullende tekst/inscriptie en eventuele andere wensen, zoals het toevoegen van accessoires en het renoveren.

Zodra we de grafsteen hebben schoongemaakt, voorzien van de nieuwe tekst, de bestaande tekst hebben bijgewerkt en eventuele andere aanpassingen hebben gedaan, plaatsen we de steen of het monument weer terug op het graf.

Wilt u hier meer informatie over? Neem contact met ons op!

MAAK EEN AFSPRAAK
naam bijzetten grafsteen

EEN GRAFMONUMENT LATEN OPKNAPPEN

Voor een grafmonument dat in verval is geraakt, de tekst is bijvoorbeeld niet meer goed leesbaar of de steen is erg vervuild, biedt renovatie een mooie oplossing.

Er zijn verschillende mogelijkheden om een grafsteen te laten renoveren. Dit kan op locatie op de begraafplaats of bij ons in de werkplaats.

Nadat we van u de gegevens en wensen hebben ontvangen, gaan we de grafsteen eerst op de begraafplaats bekijken. Hierna kunnen we in overleg een passend voorstel maken. Ook is het mogelijk een deel van het grafmonument te vervangen of iets toe te voegen zoals een dekplaat of een accessoire zoals een vaas of een porseleinen foto.

Neem contact op voor meer informatie
Grafmonument voor renovatie
voor renovatie
Grafmonument na renovatie
na renovatie