NATUURSTEEN BADKAMER

Een natuursteen badkamer geeft een luxe en tijdloze uitstraling. Wilt u een badkamer met natuursteen? Bij Bus Natuursteen kunt u terecht voor diverse toepassingen van natuursteen in uw badkamer of toilet. Niet alleen voor vloeren en wanden, maar denk ook aan wastafels, douchebakken of een omlijsting van het ligbad. Natuursteen is mooi en tijdloos. Bovendien is het een duurzaam en sterk product dat uw hele leven meegaat.

Bus Natuursteen levert alle natuursteenplaten op maat. Deze platen zijn ideaal als achterwand bij een toilet of douche. Het voordeel van de natuurstenen platen is dat deze uit één geheel bestaat. Dit betekent geen voegen en geeft de ruimte een prachtige strakke en unieke uitstraling. Meer weten over de mogelijkheden met natuursteen voor uw sanitair? Neem dan contact met ons op.

Voorbeelden natuursteen badkamer

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van natuursteen wastafels, wasbakken en douchebakken. U kunt ook bij ons terecht voor natuursteen tegels of platen voor de vloer en de wand in de badkamer of het toilet.

NEEM CONTACT OP

Badkamermeubel natuursteen

Mensen kiezen bij een natuurstenen wastafel of wasbak vaak voor Belgisch hardsteen. Dat is niet zo gek, want het is een prachtig tijdloos en duurzaam materiaal, maar u kunt ook gaan voor marmer of graniet voor een meer unieke uitstraling.

Eerder plaatsten wij bijvoorbeeld in een villa in Amersfoort een bijzonder badkamermeubel van het materiaal Husky White, een rijk geaderde exclusieve natuursteen, en bij een moskee is er voor de sanitairruimte gekozen voor de combinatie van Arabescato Orobico, Zwart Graniet en Belgisch Hardsteen.

De mogelijkheden in kleurcombinaties en structuren zijn dus groot daarom helpen wij u graag bij uw keuze.

Natuurstenen wanden en vloeren

Kies bij natuursteen in de badkamer voor een product dat geschikt is voor vochtgevoelige ruimtes. Voor de vloer is een ruwere afwerking van het natuursteen aan te raden om niet uit te glijden. Wij adviseren u graag over de juiste natuurstenen producten voor uw badkamer of toilet. Onze natuursteen producten maken we op maat en kunnen we door het hele land leveren.