GRAFMONUMENT, EEN PERSOONLIJKE ZAAK

Het uitzoeken en/of aanpassen van een grafmonument is voor veel mensen een emotioneel proces waarbij het lastig kan zijn beslissingen te nemen. Onze specialisten van Bus Natuursteen staan u hierin zoveel mogelijk persoonlijk bij. Wij hebben de productie volledig in eigen beheer wat u in staat stelt het gehele productieproces te volgen.

VEELGESTELDE VRAGEN

Een veel gestelde vraag en logisch ook. Het is voor de meeste van ons geen onderwerp waar we ons dagelijks mee bezighouden. Voor de vragen over de kosten van grafstenen hebben we helaas geen pasklare antwoorden. De prijs van een grafsteen hangt van veel factoren af… (lees verder)

Heeft u na het verlies van uw huisdier ervoor gekozen om uw huisdier te laten begraven, dan kan Bus Natuursteen het gedenkteken voor uw huisdier verzorgen en plaatsen. Wij hebben verschillende modellen als voorbeeld of wij kunnen uw eigen wensen realiseren.

Ook voor goedkope grafstenen en grafmonumenten kunt u bij Bus Natuursteen terecht. U kunt deze monumenten in onze showroom of op onze website bezichtigen. U bent van harte welkom in onze showroom voor een vrijblijvende offerte… (lees verder)
Bij Bus Natuursteen is het ook mogelijk om een grafsteen online te bestellen. Hoewel de meeste mensen toch nog steeds behoefte hebben aan onze pensoonlijke en professionele begeleiding, en waar wij persoonlijk ook de voorkeur aan geven, merken we toch dat er een vraag is om online een grafsteen te kunnen bestellen. Natuurlijk willen wij ook in deze behoefte kunnen voorzien… (lees verder)
We hebben een aantal vaste aanbiedingen voor grafwerk bij Bus Natuursteen. Deze zijn hier te bekijken.

Een bestaand grafmonument of uw eigen ontwerp

In onze mooie showroom voor grafmonumenten kunt u de diverse modellen in alle rust bekijken. Er zijn vele verschillende modellen grafmonumenten; van klassiek tot modern of meer persoonlijk gericht zoals een zeilboot, een motorfiets of een wereldbol. Ook is uw eigen ontwerp realiseerbaar. Uw wensen staan voorop en wij adviseren u graag met onze jarenlange ervaring.

Advies over grafstenen en grafmonumenten bij u thuis

Mocht u liever in huiselijke sfeer het een en ander willen bespreken, dan is dat uiteraard mogelijk. Na een telefonische afspraak komen wij dan bij u op bezoek om u de mogelijkheden nader uit te leggen.

Diverse steensoorten, kleuren natuursteen, gepolijste en ruwe grafstenen, zwerfkeien

Wij hebben vele soorten natuursteen in een breed scala aan kleuren; van ruwe zwerfkeien tot geheel gepolijste monumenten. Ook glas of een combinatie van glas en steen behoren tot de mogelijkheden. Natuursteen is een natuurproduct, waardoor ieder monument uniek is. Bij ons heeft u de mogelijkheid het monument dat in de showroom staat ook daadwerkelijk aan te schaffen.

Mocht u nog meer modellen willen bekijken, dan kunt u een bezoek brengen aan onze leverancier Norvold Memorials in Soesterberg. Download en print hiervoor de introductiekaart van Norvold Memorials.

Belettering van de grafsteen

Uw persoonlijke tekst kunt u laten graveren, handgehakt laten aanbrengen of een opschrift op het natuursteen laten plaatsen door middel van aluminium of bronzen tekens. Voor het aanbrengen van een tweede of een vervolginscriptie, maar ook voor restauratie of onderhoud van uw monument kunt u uiteraard bij Bus Natuursteen terecht.

Het productieproces is bij Bus Natuursteen volledig in eigen hand

De afwerking vindt plaats in onze eigen productiehal (desgewenst kunt u het hele traject van vervaardiging zelf volgen) en onze stelploeg zorgt voor een correcte plaatsing. Wij plaatsen grafmonumenten niet alleen in de regio Amersfoort, maar door het hele land.

U kunt altijd langskomen voor een persoonlijk gesprek of geheel vrijblijvend een offerte aanvragen voor een nieuw monument of urn, het aanbrengen van een vervolginscriptie, restauratie, onderhoud of anderszins.

BEKIJK ONZE BROCHURE
Grafsteen kopen | Bus Natuursteen Amersfoort | Putten
Grafsteen kopen | Bus Natuursteen Amersfoort | Putten
Grafsteen kopen | Bus Natuursteen Amersfoort | Putten
BEKIJK ONS FOTOBOEK