Showroom begane grond bouwwerk en interieur
Sinds kort kunt u virtueel bij ons binnenkijken. Met deze virtuele tour kunt u onze showroom beneden (bouwwerk en interieur) en boven (grafmonumenten en urnen) én onze productiehal bezichtigen. Loop naar binnen langs onze producten. U komt binnen en loopt langs de voorbeelden van Belgisch Hardsteen wastafels, aanrechtbladen, granieten tafels, vloeren, marmeren tegels.

Showroom 1e verdieping grafmonumenten
Vanuit de showroom gaat u naar onze productie ruimte waar wij met machines en handwerk onze producten vervaardigen. Op de eerste verdieping vindt u verschillende grafstenen, graniet al dan niet te combineren met glas of RVS. We hebben een grote collectie (sier)urnen, zowel voor binnen als voor buiten. Verder grafaccessoires, zoals vazen en lantaarns en verschillende soorten letters voor op de steen in brons of aluminium.

U bent van harte welkom
Wilt u dit alles in het echt zien, dan bent u van harte welkom aan de Nijverheidsweg Noord 57 te Amersfoort; de koffie staat klaar! Zie de pagina Contact voor onze openingstijden waar ook de virtuele tour te vinden is, net als hieronder. Tot ziens!

[PanoRota id=”1939″]