Onze showroom is open op afspraak. Wilt u langskomen, maak dan eerst een afspraak (minimaal vier uur van te voren). Dat kan telefonisch of via mail. En kom met hooguit twee personen.

Daarnaast zijn wij u op meerdere manieren graag van dienst. Telefonisch en per e-mail kunnen wij u ook van een gedegen advies voorzien en u een passend voorstel doen. Tevens kunt u uw bestellingen telefonisch en per e-mail plaatsen. Ons kantoor, de productie en de montage werken op volle sterkte door.

Afspraak maken

Voor een adviesgesprek of voor het uitzoeken van materiaal voor een grafmonument, bouw of interieur, kunt u een afspraak maken. Maar ook als u producten komt ophalen of langsbrengen of mallen en/of tekeningen komt afgeven. Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij houden ons aan de welbekende voorschriften en vragen u dat ook te doen.

Afspraak bij u thuis

Na telefonisch of mailcontact is een afspraak bij u thuis een optie. Inmeten en plaatsen bij u thuis blijft mogelijk, mits aan de voorschriften van het RIVM wordt voldaan.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking. Samen komen wij hier doorheen.