Sinds kort hebben we in ons bedrijf in Amersfoort de mogelijkheid om met de traplift naar de eerste verdieping te gaan. Speciaal voor onze klanten die slecht ter been zijn of moeite hebben met traplopen hebben we deze service laten aanleggen, zodat iedereen de mogelijkheid heeft om onze showroom boven te bezoeken.

Showroom grafmonumenten

Op de begane grond hebben we veel inloop van klanten, de geluiden vanuit de werkplaats en de telefoon wordt daar aangenomen. Vandaar dat we er specifiek voor gekozen hebben om op de eerste etage onze showroom voor grafstenen en urnen in te richten. U kunt dan in alle rust rondkijken en samen met ons uw wensen en ideeën bespreken.

Bus Natuursteen | Showroom grafstenen
Bus Natuursteen | Showroom grafstenen

Bus Natuursteen | Showroom grafstenen

U vindt op deze verdieping allerlei modellen grafstenen en grafmonumenten opgesteld zodat u een indruk krijgt welke mogelijkheden er zijn. Uiteraard kunt u hier ook een assortiment aan graf accessoires bekijken. Denk hierbij aan de belettering, zoals bronzen letters. Maar ook graf decoraties van brons of RVS, lantaarns, vazen, voorbeelden van porseleinen foto’s en kruisen.

Daarnaast kunt u op deze verdieping onze uitgebreide collectie aan urnen bekijken. Niet alleen de gebruikelijke urnen voor in een urnenmuur, maar ook allerlei andere ornamenten om (een gedeelte van) de as van de overledene in te bewaren.

Traplift

Naast de hoofdingang bevindt zich de trap naar boven. Achterin de showroom op de begane grond is een trap die niet veel gebruikt werd. We hebben ervoor gekozen om hier de traplift te laten installeren. U neemt plaats in de stoellift en kunt deze zelf bedienen. Eenmaal boven aangekomen draait u de stoel een kwartslag zodat u op veilige wijze uit de stoel op kunt staan.

Bus Natuursteen | Traplift als extra service
Bus Natuursteen | Traplift als extra service
Bus Natuursteen | Traplift als extra service
Bus Natuursteen | Traplift als extra service

Showroom beneden

Natuurlijk kunt u ook met de traplift weer naar beneden. In onze showroom op de begane grond kunt u voorbeelden bekijken van toepassingen van natuursteen in het interieur, exterieur en bouwwerk. Denk hierbij aan vloertegels, maar ook aan aanrechtbladen, waskommen, dorpels en raamdorpels.

In onze werkplaats maken wij alles voor u op maat. Wilt u meer informatie over onze producten, neem dan contact met ons op.